Secundair menu

MacuView Voeding voor je Ogen

MacuView met een choco twist

Het is zover: MacuView komt met een nieuwe variant! Vanaf januari 2016 is het natuurlijke zuiveldrankje ter preventie en vertraging van Macula Degeneratie ook met een chocolade twist verkrijgbaar. De formulering van MacuView, speciale eidooier en zuivel, is onveranderd. Er is alleen een ander aroma toegevoegd.

De nieuwe chocolade variant is speciaal ontwikkeld om het smaak assortiment uit te breiden, zodat het beter aansluit bij de voorkeuren van onze klanten. Want zeg nou zelf: af kunnen wisselen in smaak is wel zo fijn. Mocht u reeds een klant hebben die wellicht geïnteresseerd is in de chocolade variant van MacuView, neem dan contact met ons op. De eerste productie van de chocolade variant is op kleinere schaal. Dit houdt in dat de voorraad beperkt is.

Indien de natuurlijke chocolade variant een succes blijkt te zijn dan zullen we deze op grotere schaal gaan produceren en ook beschikbaar stellen voor verkoop binnen uw optiekbedrijf.

Let wel, er zijn mensen met een allergie voor cacao. Voor deze mensen is de choco twist van MacuView niet geschikt.MacuView + Chocolade

 

Verkoopinformatie

Per 26 oktober 2016 wordt de verkoop van MacuView door Plantina verzorgd.

Bel voor meer informatie:

Tel. 033 422 0046