Secundair menu

MacuView Voeding voor je Ogen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van onze veelgestelde vragen.
Mocht u na het lezen van onderstaande vragen nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Waar is MacuView verkrijgbaar?

Antwoord: MacuView is verkrijgbaar in onze eigen online winkel, maar ook bij verschillende apotheken en optiekzaken in Nederland. Een overzicht van de apotheken en optiekzaken kunt u vinden onder het kopje 'Kopen' in het hoofdmenu. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar +31 (0)33 422 0046, bereikbaar op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur. Onze medewerkers kijken graag voor u of er een verkooppunt bij u in de buurt is.

Is MacuView een vervanging van de voedingssupplementen die ik nu gebruik?

Antwoord: Om antwoord te kunnen geven op deze vraag moeten we eerst weten welk voedingssupplement u momenteel gebruikt. U kunt contact opnemen met de klantenservice voor antwoord op deze vraag: Tel. 033 422 0046 | email: info@plantina.nl Over het algemeen geldt: MacuView is, indien u supplementen voor uw ooggezondheid gebruikt, een vervangend supplement.

Worden er speciale eieren gebruikt voor MacuView?

Antwoord: Ja, bij de productie van MacuView worden speciale macula eieren gebruikt die een extra hoog gehalte aan luteïne, zeaxanthine en DHA (omega-3) bevatten. De kippen van MacuView krijgen speciaal voer dat op natuurlijke wijze verrijkt is. Het is wetenschappelijk bewezen dat DHA bijdraagt tot het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Hoe kan ik de werking van MacuView meten?

Antwoord: MacuView draagt bij tot het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen. Een verbetering in uw zicht mogen en kunnen wij niet garanderen. Om de werking van MacuView te bepalen adviseren wij om een afspraak te maken bij een optiekzaak waar een optometrist werkzaam is, of bij uw oogarts. Beide zijn in het bezit van speciale apparatuur waarmee ze een scan of foto van de achterkant van uw ogen kunnen maken. Aan de hand van dit optometrisch onderzoek kunnen ze beoordelen wat uw huidige situatie is. MacuView dient minimaal 3 maanden dagelijks gebruikt te worden voordat de werking meetbaar is. Na 3 maanden kunt u weer een afspraak maken bij de optiek of oogarts voor een optometrisch onderzoek.  Beide onderzoeken zullen met elkaar vergeleken worden en zo kan vastgesteld worden of gebruik van MacuView effect heeft. De optiekzaken die MacuView verkopen bezitten allen deze apparatuur. Door simpelweg een afspraak te maken weet u wat MacuView voor u doet.

Mag ik MacuView ook in meer of minder water oplossen?

Antwoord: Ja dat kan. U kunt naar gelang uw eigen smaak of wensen meer of minder water dan de geadviseerde 60 ml gebruiken. Dit heeft geen negatief effect op de werking van het product.

Kan ik MacuView 30 minuten na bereiding nog nuttigen?

Antwoord: Wij raden u af om het product later dan 30 minuten na het aanmaken met water te gebruiken. Omdat MacuView een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediënten is en er dus geen conserveermiddelen gebruikt worden, kan de veiligheid dan niet gegarandeerd worden.

Wat gebeurt er als ik een dag oversla? Of twee sachets op één dag nuttig?

Antwoord: MacuView dient elke dag genuttigd te worden. Als u een dagdosering vergeten bent, kunt u beter niet twee sachets nemen om de overgeslagen dag in te halen. Ga gewoon door met één sachet per dag. Het is niet direct schadelijk als u twee sachets neemt, dit wordt echter wel afgeraden.

Kan ik MacuView ook in de yoghurt of een ander voedingsmiddel mengen?

Antwoord: Ja dat kan. Zorg er wel voor dat u ook dan binnen 30 minuten na openen van het sachet het product neemt. Er zijn geen negatieve effecten van yoghurt op het product bekend.

Kan ik een extra smaak toevoegen aan MacuView (limonade, koffiesiroop)?

Antwoord: Ja dat kan. Er zijn hiervan geen negatieve effecten op de werking van het product bekend. Echter, let er wel op dat in veel smaakmakers, zoals limonade, veel suiker zit.

Is MacuView als voedingssupplement niet chemisch?

Antwoord: Nee, MacuView is een supplement gebaseerd op de natuurlijke ingrediënten eidooier en zuivel. Daarnaast zijn suiker en zoetstof op basis van natuurlijke oorsprong toegevoegd.

Waarom is het drankje zo geel van kleur?

Antwoord: MacuView is een poeder op basis van eidooier en zuivel. Doordat kippen voeding krijgen gebaseerd op het gele bloemetje van het Afrikaantje (Tagetes), leggen zij eieren met een felgele dooier. Die bepaalt de kleur van MacuView. De gele kleur van MacuView is dus puur natuur.

Op welk tijdstip moet ik MacuView gebruiken?

Antwoord: Wij adviseren MacuView dagelijks en op een vast tijdstip te gebruiken. U kunt hiervoor een gebruiksmoment kiezen dat voor u gemakkelijk is. We raden u aan om MacuView niet op nuchtere maag te nuttigen.

Ik heb poeder op mijn kleding geknoeid. Wat nu?

Antwoord: Probeer uw kleren zo snel mogelijk (met lauw water) uit te wassen. De gele kleurstof is lastig uit uw kleding te krijgen.

Waarom is MacuView voeding voor je ogen?

Antwoord: MacuView is een drankje dat gebaseerd is op eidooier en zuivel. Door speciaal kippenvoer bevat de eidooier een extra hoog gehalte aan luteïne, zeaxanthine en DHA. DHA is, in een hoeveelheid van 250 mg per dag, belangrijk voor het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen. Dit verse drankje is gedroogd tot een poeder en verpakt in een sachet. Door het poeder in water op te lossen, ontstaat er een geel gekleurd zuiveldrankje. De voedingsstoffen uit dit drankje worden snel in het lichaam opgenomen. MacuView is dus gebaseerd op natuurlijke producten afkomstig van een pluimveehouderij.

Mijn mixer is stuk. Wat nu?

Antwoord: Indien het vermogen van uw mixer afgenomen is, kan het zijn dat de batterijen (bijna) leeg zijn. Voor het wisselen van de batterijen opent u het klepje dat aan de onderkant van de mixer zit middels een schuifbeweging. Het klepje klikt dan automatisch open. Haal de batterijen eruit en vervang deze voor nieuwe AA-batterijen. De plus moet aan de kant waar het klepje bevestigd zit aan de mixer, de min moet aan de andere zijde. Indien de mixer echt stuk is, kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 033 422 0046, bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur. Zij zullen u dan een nieuwe mixer doen toekomen.

Is MacuView geschikt voor iedereen?

Antwoord: Nee, MacuView kan niet door iedereen gebruikt worden. Indien u overgevoelig of allergisch bent voor één van de ingrediënten van MacuView dan is het product niet geschikt voor u. Zo is MacuView niet geschikt voor mensen met een koemelkallergie, lactose intoleratie of kippenei allergie. Verder kan MacuView gebruikt worden door iedereen die zijn normale zien in stand wilt houden.

Mag ik het poeder van MacuView alleen met 60 ml water mengen?

Antwoord: Nee, u bent vrij om het poeder van MacuView in een product naar uw keuze op te lossen. Wij adviseren 60 ml water, omdat zo de smaak het beste tot zijn recht komt en het qua volume een aangenaam te nuttige drankje is.   Hieronder volgen enkele variatie-tips:
  • MacuView kan ook opgelost worden in warm water. Het mixen van het poeder gaat dan zelfs gemakkelijker dan wanneer u dit in koud water doet.
  • MacuView mag in meer of minder water opgelost worden dan de geadviseerde 60 ml.
  • Mengt u MacuView eens door de yoghurt, appelmoes of fruitdrank. Het kan zijn dat de kleur en structuur van het product waar u MacuView in mengt veranderd.
  • Voeg een smaakversterker toe aan MacuView, zoals siroop of cacao.

Mag ik naast MacuView nog een ei eten?

Antwoord: Ja, u kunt naast MacuView nog gewoon een eitje eten. U hoeft uw dagelijkse eetpatroon niet te wijzigen wanneer u MacuView gebruikt.

Verkoopinformatie

Per 26 oktober 2016 wordt de verkoop van MacuView door Plantina verzorgd.

Bel voor meer informatie:

Tel. 033 422 0046