Secundair menu

MacuView Voeding voor je Ogen

MacuView

MacuView | Nutrition for the eyes

MacuView is een natuurlijke zuiveldrank op basis van de speciale eieren. Dagelijks gebruik van MacuView met DHA (omega-3) draagt bij tot het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen en om scherp te blijven zien*.

De kippen, die in eigen beheer zijn, worden gevoerd met op natuurlijke wijze verrijkt kippenvoer waardoor de eieren een extra hoog gehalte aan voedingsstoffen bevatten, waaronder DHA (omega-3).  Daarnaast bevatten ze extra luteïne en zeaxanthine, afkomstig van de bloem het Afrikaantje.

DHA is een omega-3 vetzuur dat een belangrijk onderdeel vormt van het netvlies en de macula. Ons lichaam kan zelf geen DHA aanmaken en dient het via de voeding te verkrijgen. Dit geldt ook voor de stoffen luteïne en zeaxanthine. Het grote voordeel van eieren is dat de extra voedingsstoffen gebonden worden aan de vetten in de eidooier. Hierdoor worden ze gemakkelijk via de darm opgenomen in het lichaam en komen ze efficiënt in het oog terecht.

MacuView is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Een optimaal resultaat wordt dan ook behaald door MacuView dagelijks op een vast tijdstip te consumeren. Hiervoor kan een gebruiksmoment gekozen worden dat voor u gemakkelijk is. MacuView is niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie, kippenei allergie of koemelkallergie.

Heeft u een vraag over MacuView of bent u benieuwd of het voedingsproduct geschikt is voor u? Neem dan contact op met de klantenservice van Plantina per email: info@plantina.nl of telefonisch: 033 422 0046, bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

 

* Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA (omega-3).  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl is van belang.

Verkoopinformatie

Per 26 oktober 2016 wordt de verkoop van MacuView door Plantina verzorgd.

Bel voor meer informatie:

Tel. 033 422 0046