Secundair menu

MacuView Voeding voor je Ogen

Bereiding

Bereiding van MacuViewMacuView is eenvoudig te bereiden. Volg hiervoor de volgende instructies:

  1. Vul een glas met ±60 ml water.
    Dit komt overeen met ongeveer een 1/2 kopje of 1/3 longdrinkglas.
  2. Neem één sachet uit de verpakking, open het langs de groene scheurlijn en schud het sachet leeg in het glas met water.
  3. Mix met de mixer goed door, totdat het poeder volledig is opgelost.

 

Het is aan te raden om MacuView meteen na het openen van het sachet te bereiden en nuttigen, maar uiterlijk binnen 30 minuten na bereiding. Het product bevat immers geen conserveringsmiddelen en is daarmee beperkt houdbaar. MacuView is géén vervanging van uw normale voeding.

MacuView dient consequent te worden gebruikt om effectief te zijn, 1 sachet per dag en bij voorkeur op een vast moment. Kies hiervoor een gebruiksmoment dat voor u gemakkelijk is.  Het is beter om MacuView niet op nuchtere maag in te nemen. Na minimaal 3 maanden dagelijks gebruik is de werking meetbaar.

Tip: Indien u het teveel vindt om één portie in een keer te nuttigen, kunt u er voor kiezen een halve portie te bereiden, en dit later op de dag nogmaals te doen. Zorg er wel voor dat u het sachet goed afsluit.

Tip: U hoeft MacuView niet perse in 60 ml water op te lossen. U kunt het poeder mengen in een voedingsproduct naar keuze. Inspiratieloos? Kijk eens bij onze gesuggereerde variatietips.

Verkoopinformatie

Per 26 oktober 2016 wordt de verkoop van MacuView door Plantina verzorgd.

Bel voor meer informatie:

Tel. 033 422 0046