Secundair menu

MacuView Voeding voor je Ogen

100% Natuurlijk MacuView

MacuView is 100% natuurlijke voeding. De basis wordt gevormd door twee producten van de boerderij, namelijk eidooier en zuivel.  Het zijn echter geen ‘gewone’ eieren die gebruikt worden voor de productie van MacuView. De basis van MacuView zijn eieren van scharrelkippen die speciaal kippenvoer krijgen, met onder andere extra DHA (een omega-3 vetzuur). De extra stoffen in het kippenvoer gebruikt de kip niet voor zijn eigen ontwikkeling, maar worden opgenomen in de dooiers van de eieren die ze leggen. Met als resultaat eieren die een extra hoog gehalte aan DHA bevatten. Daarbij maken we geen gebruik van conserveermiddelen. Bij de productie van MacuView maken we dus beter gebruik van wat de natuur ons reeds biedt!

Het is wetenschappelijk bewezen dat DHA in een dagdosis van 250 mg bijdraagt aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen. Eén sachet van MacuView bevat 170 mg DHA. Een gevarieerde en evenwichtige voeding zal er voor zorgen dat u het overige deel van de 250 mg DHA opneemt. Het lichaam kan zelf geen DHA aanmaken. Daarmee is het van belang dat we dit via de voeding consumeren.

Van voer, naar ei, naar poeder, tot zuiveldrank

100% natuurlijke productieketen van MacuViewDe basis van MacuView bestaat uit speciale eieren en zuivel. Dit verse drankje wordt gedroogd tot een poeder en verpakt in een sachet. Ieder sachet bevat de juiste hoeveelheid voedingsstoffen om u in uw dagelijkse behoefte te voorzien. Door het te verpakken in sachets is het gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.
Het poeder dient opgelost te worden in water, zodat er een geel gekleurd zuiveldrankje ontstaat dat u dagelijks dient te nuttigen. De unieke formulering zorgt er voor dat de voedingsstoffen in MacuView snel opgenomen en getransporteerd worden naar de plek waar ze hun ondersteunende werk kunnen doen, namelijk het oog.

Verkoopinformatie

Per 26 oktober 2016 wordt de verkoop van MacuView door Plantina verzorgd.

Bel voor meer informatie:

Tel. 033 422 0046