Secundair menu

MacuView Voeding voor je Ogen

Waarom MacuView

Grandmother with Granddaughter and BikeWe realiseren ons niet altijd hoe waardevol een goed gezichtsvermogen eigenlijk is. Maar denkt u eens aan alle activiteiten waarvoor een goed zicht nodig is, zoals deelnemen aan het verkeer, lezen, TV-kijken, het herkennen van gezichten. Gewone dagelijkse activiteiten, maar toch zo onmisbaar voor wie graag lang actief en sociaal betrokken wil blijven. Redenen genoeg om waarde te hechten aan het gezond houden van uw ogen!

Gezond leven, onder andere door goed te eten en veel te bewegen, is hiervoor heel belangrijk. Zo zijn donkergroene bladgroente rijk aan stoffen die onmisbaar zijn op latere leeftijd en die het lichaam zelf niet kan produceren. Met MacuView kunt u op een gemakkelijke manier nog een beetje extra doen.

MacuView bevat voedingsstoffen die van nature in het oog aanwezig zijn. Niet meer en niet minder. Zo bevat 1 sachet MacuView onder andere 170 mg DHA (omega-3). In een hoeveelheid van 250 mg per dag, draagt DHA bij aan het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen. Door naast MacuView gevarieerd en evenwichtig te eten krijgt u voldoende DHA binnen om het effect te bewerkstelligen.

Verkoopinformatie

Per 26 oktober 2016 wordt de verkoop van MacuView door Plantina verzorgd.

Bel voor meer informatie:

Tel. 033 422 0046