Secundair menu

Question banner

DRAAGT BIJ TOT HET INSTANDHOUDEN VAN EEN NORMAAL GEZICHTSVERMOGEN

MacuView: Voeding voor je ogen direct bestellen. Klik op de afbeelding.
MacuView is een natuurlijke zuiveldrank met DHA (omega-3), dat bijdraagt tot het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen.

MacuView is gebaseerd op zuivel en speciale eieren. Deze eieren bevatten een extra hoog gehalte aan stoffen doordat de kippen gevoerd worden met op natuurlijke wijze verrijkt kippenvoer. Naast DHA (omega-3) bevatten de speciale eieren extra luteïne en zeaxanthine, afkomstig van de bloem het Afrikaantje.

Het grote voordeel van eieren is dat de extra voedingsstoffen gebonden worden aan de vetten in de eidooier. Hierdoor worden ze gemakkelijk via de darm opgenomen in het lichaam en komen ze efficiënt in het oog terecht.

DHA is een omega-3 vetzuur dat een belangrijk onderdeel vormt van het netvlies en de macula. Ons lichaam kan zelf geen DHA aanmaken en dient het via de voeding te verkrijgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat 250 mg DHA per dag bijdraagt aan het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen.

MacuView is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Een optimaal resultaat wordt dan ook behaald door MacuView dagelijks op een vast tijdstip te consumeren. Hiervoor kan een gebruiksmoment gekozen worden dat voor u gemakkelijk is. MacuView is niet geschikt voor mensen met een lactose intolerantie, kippenei allergie of koemelkallergie.

Eén verpakking MacuView bevat 14 sachets, voor 2 weken, met daarin poeder dat opgelost dient te worden in water.

Heeft u een vraag over MacuView of bent u benieuwd of het geschikt is voor u? Neem dan contact op met de klantenservice van Plantina per email: info@plantina.nll of telefonisch: +31 (0)33 422 0046, bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

Verkoopinformatie

Per 26 oktober 2016 wordt de verkoop van MacuView door Plantina verzorgd.

Bel voor meer informatie:

Tel. 033 422 0046